//www.adviserstudio.se/wp-content/uploads/2019/04/jobba-2.jpg
Adviser Studio Adviser Studio

Adviser Studio söker en traffic / annonskoordinator för print

Adviser Studio är ett ungt företag med stora ambitioner. Vi sysslar huvudsakligen med print- och digitalproduktion, grafisk form och marknadsföring. I dagsläget är vi sex personer som jobbar med medier som Land, Byggindustrin, Brukshunden, Maskinentreprenören m.fl. samt kunder såsom Hogia, Cancervården och Verksamt. Adviser Studio är ett systerföretag till Adviser försäljning, ett av Sveriges största mediasäljbolag. Vi har en bred erfarenhet av media och kommunikation och ser oss själva lite som en inhouse-byrå, fast på annan plats. Vi jobbar i team med säljkåren, direkt mot våra uppdragsgivare och även direkt mot kund såväl med print som med digitala kampanjer.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en traffic / annonskoordinator print. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att säkerställa att inkommande annonsmaterial för print levereras i tid och håller god kvalitet. Du skall även kunna producera enklare annonsmaterial på kunden begäran.Du kommer att ingå i ett team som idag består av sex personer.

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av traffic / annonskoordinering. Viktigt är att du som person är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är serviceminded och har inga problem med att kommunicera i tal och skrift med kunder. Erfarenhet av programmen InDesign och Photoshop är inget krav men kan vara meriterande. Har du dessutom arbetat i Newspilot, Cargo eller Picapoint/Picaflow så är det ett stort plus i kanten. Vi söker dig som vill tillhöra en ung organisation med stora ambitioner. Då vi är mitt uppe i en expansiv fas med många nya projekt på väg in så behöver du gilla att arbeta i förändring. Det krävs också att du är väldigt ordningsam, ha ett strukturerat arbetssätt och förmågan att se saker som behöver göras. Du har en detalj- och leveransorienterad personlighet. Tjänsten är heltid.

Låter detta intressant?

Tjänsten önskas tillsättas snarast och intervjuer kommer att hållas löpande. Detta är en heltidstjänst med fast lön.

Redo att söka tjänsten?

Ansökan skickas till jobb@adviserstudio.se. Eller klicka på knappen nedan.

Maila din ansökan